fbpx
Siirry suoraan sisältöön

Ilmanvaihtokoneen vaihto

Ilmanvaihtokoneen vaihtaminen on tarpeen viimeistään silloin kun nykyinen ilmanvaihtokone on vanha tai sitä joutuisi korjaamaan.

Lämmöntalteenottavan ilmanvaihtokone on mahdollista asentaa myös kohteisiin joissa konetta ei ole lainkaan. Soita ja kysy lisää!

Remonttiasioiden vastuuhenkilö on
Tero Ylätalotero.ylatalo@homemap.fi

Soita ja kysy lisää 050 352 1036

Suunnittelu

Ilmanvaihtoremontti alkaa kartoituksella ja nykyisen IV-tilanteen selvityksellä. Uuden suunnittelu käynnistyy tämän pohjalta, tapauskohtaisesti vanhaa järjestelmää hyödyntäen. Tavoitteena on suunnitella ja toteuttaa energiatehokas ilmanvaihtojärjestelmä, joka toimii optimaalisesti vuodesta toiseen.

Toteutus

Asennamme ja käyttöopastamme eri valmistajien tuotteilla toteutettuja kokonaisuuksia, aina käyttövalmiiksi asennettuna. Tarpeen mukaan urakkaan kuuluu sähkö-, LVI-, Kirvesmiestyöt sekä lisäeristykset.

Etumme on myös, ettemme ole sidottuja vain yhteen laitevalmistajaan. Pystymme siis puolueettomasti suosittelemaan ja toteuttamaan aina tilanteeseen parhaan ratkaisun.

Erilaisia remonttitarpeita

Ilmanvaihdon remonttitarpeet vaihtelevat. Teemme Lämmön talteenottavien (LTO) -koneiden sekä Ilmalämmityskoneiden uusimisia

Kanavakuvauksella tarkkaa tietoa

Kanavakuvauksella saadaan tarkkaa tietoa, silloin kun sitä ei muutoin pystytä selvittämään.
Kanakuvaus paljastaa myös kanavistossa piilevät virheet. Yleisimpänä ongelmana on rakennusaikainen tulppa kanavistossa joka estää ilmanvaihdon toimivuuden.
Kuvauslaitteistollamme pystytään tallentamaan tarkkaa videokuvaa aina 25 metriin asti, joten suurempienkin kohteiden kuvaus onnistuu helposti.