Kiinteistöyhtiöt

Ilmanvaihtopalvelut taloyhtiöille, liikekiinteistöille ja teollisuudelle

Taloyhtiöihin, teollisuus- ja liiketiloihin erikoistuneet huoltoryhmämme suorittavat kattavasti kautta Suomen monipuolista IV-järjestemien puhdistus- ja huoltopalvelua. Teollisuus- ja liikekiinteistöryhmämme palveluihin kuuluvat esim. palokuorman poisto, joka kannattaa suorittaa ilmanvaihdon huoltopuhdistuksen kanssa yhtaikaa. Lisäksi suoritamme myös IV-järjestelmien vuosihuoltoja. Kaksi kertaa vuodessa suoritettavassa vuosihuollossa huolletaan ja tarkastetaan ilmanvaihtokojeet, vaihdetaan suodattimet sekä testataan ja raportoidaan kojeiden toiminta. Havaituista vioista ja puutteista, sekä niiden korjaamisesta laaditaan erillinen tarjous, jonka mukaan korjaukset suoritetaan.

Kalustomme on kattava teollisuus- ja liikekiinteistöjen tarpeisiin. Laitteistostamme löytyy alipaineistajat, harjakoneet, mittaus- ja kuvausvälineet, rasvakolat ja –vuolijat sekä lisäksi omavalmisteiset apuvälineet erikoisimpiinkin kohteisiin.

Suuremmissa tai erikoisemmissa kohteissa huoltoedustajamme mielellään tutustuu järjestelmään paikan päällä tarkemmin ennen kirjallisen tarjouksen jättämistä. Referenssilistamme, sekä maksuttoman kartoitus- tai esittelykäynnin voitte tilata edustajaltamme.

Yhteystiedot teollisuus- ja liikekiinteistöissä sekä taloyhtiöhuolloissa:

Seppo Malinen
0400-338 220
seppo.malinen@homemap.fi

Homemap Oy

  • Vuosihuollot
  • Puhdistukset
  • Palokuorman poisto
  • Mittaukset ja säädöt
  • Rasvakanavan puhdistukset
  • Kanavakuvaukset
Ilmanvaihtokanavien puhdistus

IV-puhdistus

Huoltopuhdistus
Desinfiointi
Mittaus ja säätö
Kanavakuvaus

ilmanvaihtoremontti

IV-saneeraus

Lämmöntalteenotto järjestelmä
Ilmalämmitys järjestelmä
Huippuimuri järjestelmä
Painovoimainen järjestelmä

Jätä tarjouspyyntö

Soita ilmanvaihdon ammattilaisille: 020 7495 495

Valikko