Ilmanvaihdon saneeraus – Nokelaiset Tampereelta

Nina ja Mika Nokelainen: “Tämä oli ihan
huippujuttu!”

Nina ja Mika Nokelainen perheineen muuttivat noin vuosi sitten 1990-luvulla rakennettuun puolitoistakerroksiseen omakotitaloon Tampereelle. Perhe huomasi heti muuton yhteydessä, että ilmastointi ei ollut niin tehokas kuin olisi voinut olla. Ratkaisun tilanteeseen tarjosi HomeMap, joka puhdisti ja desinfioi talon ilmanvaihtokanavat sekä vaihtoi uuden ilmanvaihtokoneen vanhan tilalle.

Viisihenkinen perhe asioi ensimmäistä kertaa HomeMapin kanssa noin vuoden kuluttua uuteen kotiin muuttamisesta. HomeMap soitti heille ja tarjosi ilmanvaihtokanavienpuhdistusta perheen aiempaan kotiin. Nina kuitenkin kertoi, että perhe oli ehtinyt jo muuttaa uuteen asuntoon.

– Kun siinä juteltiin, niin kysyin tulisivatko he katsomaan tätä. Emme olleet kauhean tyytyväisiä talon ilmanvaihtoon. He tulivat nopealla aikataululla katsomaan tilannetta. Saimme peruutusajan, Nina Nokelainen kertoo.

– Meistä tuntui, että sisällä oli kauhean kuuma, eikä ilma kiertänyt kunnolla. Talossa oli koneellinen ilmanvaihto, joka oli laitettu silloin kun taloa rakennettiin. Kun HomeMapin pojat kävivät sitä katsomassa kävi ilmi, että se ei tuottanut enää riittävästi ilmaa, Nina sanoo.

Ystävällisyys ja asiakaspalveluhenkisyys saavat kiitosta

Talon ilmanvaihtokanavat päätettiin puhdistaa ja desinfioida. Lisäksi tultiin siihen tulokseen, että myös ilmanvaihtokone pitäisi vaihtaa, koska se ei tuottanut riittävästi ilmaa. Puhdistus ja desinfiointi oli ohi parissa tunnissa. Uusi ilmanvaihtokone käytiin vaihtamassa myöhemmin erikseen sovittuna ajankohtana. Ninan mukaan myös ilmanvaihtokoneen vaihto sujui nopeasti.

HomeMap saa perheeltä kiitosta ystävällisyydestään ja asiakaspalveluhenkisyydestään. Myös maksujärjestelyt saatiin sovittua lapsiperheen talouteen sopivaksi. Uuteen koneeseen sai perhe HomeMapin kautta järjestettyä rahoitusta.

“Tämä oli ihan huippujuttu!”

Perhe on ollut tyytyväinen työn lopputulokseen ja Nina on valmis suosittelemaan
HomeMapia myös muille. Tehty puhdistus- ja desinfiointityö on vaikuttanut kodin asuinmukavuuteen. Myös uusi ilmanvaihtokone on toiminut hyvin.

– Uusi kone on energiaystävällinen, eikä tule vedon tunnetta, Nina kertoo.

– HomeMap on hyvä ja toimiva firma! Tosi tyytyväisiä ollaan, ei olisi paremmin voinut mennä. Tämä oli ihan huippujuttu!

Kokemuksia Homemap Oy:stä: kokemuksia.fi

Lue lisää: Ilmanvaihtoremontti

Soita ilmanvaihdon ammattilaisille: 020 7495 495

Valikko