Ilmanvaihtokanavien puhdistus Kiteellä

Aila Lattu: “Tällaisista työntekijöistä saa
jokainen työnantaja olla ylpeä!”

Aila Lattu asuu Kesälahdessa Kiteellä vuonna 2000 valmistuneessa hirsitalossa. Tällä hetkellä Aila on myymässä taloaan ja yksi myyntiä edeltävä työ oli ilmanvaihtokanavien puhdistus, jonka toteutti HomeMap.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus - Kitee

160-neliöinen omakotitalo sijaitsee kauniilla mäntykankaalla Puruveden rannalla. Ailan lisäksi talossa asuvat hänen kaksi rottweileriaan. Aila jäi hiljattain leskeksi ja on nyt myymässä taloaan muuttaakseen pienempään asuntoon. Myyntiä varten on Aila teettänyt talossa erilaisia kunnossapitotöitä.

– Yhdelle ihmiselle tämä on liian iso ja sen takia talo on nyt valitettavasti myynnissä, Aila kertoo.

– Olin juuri yhtenä aamuna miettinyt, että ilmanvaihtokanavat pitäisi saada puhdistettua. Ja kuinkas ollakaan HomeMapilta soitettiin ja tarjottiin ilmanvaihtokanavien puhdistusta. Yleensä suhtaudun puhelinmyyjiin luotaantyöntävästi, mutta nyt aloin kysellä asiasta lisää ja sain sellaisen kuvan, että kyseessä on luotettava toimija, Aila muistelee.

“Puhdistus sujui järjestelmällisesti”

Hinnasta sovittiin ja sopimus syntyi. Puhdistus tehtiin helmikuussa 2017 yhden päivän aikana. Ilmanvaihtokanavat puhdistettiin huone kerrallaan. Sen lisäksi käytiin katolla tarkastamassa huippuimurien kunto ja huoltamassa ne.

– He huomasivat, että toisen huippuimurin moottori veteli viimeisiään. Se oli pitänyt vähän ääntä. HomeMapilla sattui onneksi olemaan autossaan sopiva uusi moottori ja se pystyttiin vaihtamaan heti. Moottori olisi voinut hajota jo heti ensi viikolla, Aila sanoo.

– Puhdistus sujui järjestelmällisesti. Pojat tekivät töitä koko ajan hiki hatussa ja sain melkein pakottamalla pakottaa heidät istumaan edes hetkeksi kahville. Näki, että he olivat ammattilaisia ja tiesivät tasan tarkkaan mitä tekivät, Aila kuvailee.

“Missään ei ollut pölyn hiukkastakaan”

Työn toteutus vei Ailan mukaan yhteensä noin kolmisen tuntia. Hän oli odottanut, että joutuisi työn valmistuttua tekemään perusteellisen siivouksen. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan asunto jäi aivan yhtä siistiin kuntoon kuin ennen puhdistusta.

– Missään ei ollut pölyn hiukkastakaan, vaikka ilmanvaihtokanavia ei oltu puhdistettu vuosiin, ei ehkä jopa kertaakaan aiemmin. Työ sujui hyvin ja olen kerta kaikkiaan tyytyväinen, Aila painottaa.

– Myyntiä ajatellen sain myös viralliset paperit tehdystä työstä. Voin esittää ostajalle tarkat virtausmittaukset ja pöytäkirjat. Jokaisen venttiilin virtaustuloksista on mittaustulokset. Myös huippuimurin moottorin vaihto on myynnin kannalta hyvä asia, Aila lisää.

“Tällaisista työntekijöistä saa jokainen työnantaja olla ylpeä!”

Puhdistuksen jälkeen on talon sisäilma Ailan mukaan raikkaampaa. Ilmanvaihto on toiminut normaalisti eikä siihen liittyen ole ollut mitään ongelmia. Kokonaisuutena Aila on erittäin tyytyväinen HomeMapin työskentelyyn.

– Suosittelen tätä firmaa ehdottomasti! Oli minusta ihmeellistä, että puhelinkeskustelun jälkeen löytyy tällainen yritys, joka tekee työnsä juuri niin kuin sovittiin ja jopa vielä sitäkin paremmin, Aila kertoo.

– Kaikki sujui niin hyvin, että lähetin HomeMapille erikseen vielä erityiskiitokseen. Tällaisista työntekijöistä saa jokainen työnantaja olla ylpeä!

Lue lisää ilmanvaihtokanavien puhdistuksesta!

Kokemuksia Homemap Oy:stä: kokemuksia.fi

Soita ilmanvaihdon ammattilaisille: 020 7495 495

Valikko