fbpx
Siirry suoraan sisältöön

Puhdistus ja huolto

Ilmanvaihtokanavan puhdistus, huolto ja desinfiointi

Ilmanvaihtokanavien puhdistus kannattaa suorittaa säännöllisesti kodin viihtyvyyden ja koko perheen hyvinvoinnin vuoksi. Ajan mittaan ilmanvaihtokanaviin kertyy epäpuhtauksia, mikä saattaa johtaa asukkaiden ikävään oireiluun:

  • · Allergiat voimistuvat.
  • ·Vireystila laskee.
  • · Unen laatu heikkenee.
  • · Asuntoon voi ilmaantua hajuhaittoja.
  • · Energiankulutus saattaa kasvaa.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja desinfiointi poistavat ilmanvaihtokanavistoon kertyneet bakteerit ja allergeenit. Koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla varustettuihin järjestelmiin suosittelemme enintään 5 vuoden huoltoväliä, koneellisen poistoilmanvaihdon ja painovoimalla toimivan ilmanvaihdon järjestelmiin suosittelemme 5-10 vuoden huoltoväliä.

Puhdistuksella, ja samalla suoritettavalla ilmamäärien mittauksella varmistetaan, että sisäilma on raikasta ja terveellistä, sekä järjestelmä toimii niin kuin on suunniteltu. Puhdistuksen yhteydessä saat myös hyödyllistä tietoa järjestelmäsi käytöstä, kunnosta, sekä mahdollisuuksista sen kehittämiseen tai uusimiseen tulevaisuudessa.

Koneellisten järjestelmien puhdistuksen yhteydessä suoritamme aina myös ilmanvaihdon mittaukset.

Vain toimivalla ilmanvaihdolla pidät kiinteistön rakenteet terveinä ja kunnossa!

Suodattimet ja asennus


Ilmanvaihdon suodattimia on varastossamme laaja valikoima. Tilaa suodatin verkkokaupastamme tai tilaa huolto – Huollamme, teemme puhdistukset ja säädöt sekä tuomme oikeat suodattimet tullessamme. Soita 020 7495 495. Me vastaamme!